Άννα Κύζη

Διευθύνων Σύμβουλος 

Η Άννα Κύζη είναι κάτοχος τίτλων σπουδών σε Pre-Primary Education, Επιστημών Υγείας και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των σπουδών της και στην μετέπειτα εργασιακή της πορεία ασχολήθηκε με πληθυσμό όλου του ηλικιακού φάσματος (παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένοι) και προσέφερε εθελοντική εργασία σε φιλανθρωπικές-μη κερδοσκοπικές δομές.

Η ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά οδήγησε στην επέκταση του κύκλου εργασιών των Εκπαιδευτικών Κέντρων σε Λάρνακα και Λευκωσία συνάπτοντας συνεργασίες με ομάδα θεραπευτών και γιατρών, αναλαμβάνοντας πλέον εποπτικό και διοικητικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί αξιολογήσεις, σχεδιάζει και εφαρμόζει θεραπευτικά προγράμματα, συντονίζει την διεπιστημονική ομάδα, πραγματοποιεί συμβουλευτικές συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αντιλαμβανόμενη την καθοριστική σημασία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης για την αποτελεσματική παρέμβαση του σύγχρονου επαγγελματία υγείας, έχει εξειδικευτεί σε σύγχρονες προσεγγίσεις και μεθόδους. Έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στον κλάδο της ειδικής αγωγής, επιστημών υγείας και προσχολικής εκπαίδευσης και έχει μετεκπαιδευτεί σε σύγχρονες μεθόδους παρέμβασης.

Τέλος έχει πιστοποιηθεί στην χορήγηση του διαγνωστικού εργαλείου Αθηνά Τεστ και Ψυχομετρικού Εργαλείου ΕΔΕΠΠΕ καθώς και στην Ανάλυση Παιδικού Ιχνογραφήματος. 

Στα πλαίσια εθελοντικών δράσεων, έχει διοργανώσει ενημερωτικά σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και γονείς και παρέχει διαγνωστικές υπηρεσίες σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς.