Παυλίνα Χρίστου

Λογοθεραπεύτρια 

Η Παυλίνα Χρίστου είναι λογοθεραπεύτρια του τμήματος Λογοθεραπείας του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Ειδικότερα στο πλαίσιο των σπουδών της ήρθε αντιμέτωπη με περιστατικά από κάθε ηλικιακή ομάδα και  έχει ασχοληθεί με ποικίλα περιστατικά όπως μαθησιακές δυσκολίες, αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές, αυτισμό, νοητική υστέρηση, γλωσσική καθυστέρηση ομιλίας κ.α. στην κλινική Λόγου, Ομιλίας και Ακοής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς επίσης και στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Σπυρίδωνα στην Λάρνακα.  

Γνωρίζοντας τη βαρύνουσα σημασία της επιστημονικής εξέλιξης και επαγγελματικής κατάρτισης του σύγχρονου επαγγελματία υγείας, έχει παρακολουθήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιστημονικές ημερίδες,που σχετίζονταν με την αξιολόγηση και θεραπευτική παρέμβαση, διαταραχών που εμπίπτουν στο αντικείμενο σπουδών της. 

Ένας από τους στόχους της, είναι να προσφέρει σε κάθε παιδί, έφηβο και ενήλικα καλύτερη ποιότητα ζωής, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ο καθένας ξεχωριστά τόσο τις γλωσσικές όσο και τις επικοινωνιακές του δυσκολίες. Επίσης προτεραιότητα της είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ των παιδιών όσο και των γονιών τους ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ τους. 

Επικοινωνήστε μαζί της:

Παυλίνα Χρίστου 

τηλ. 99398298

 pauline.christou@gmail.com