Τελευταία ΝέαTo Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί το κέντρο μας διοργανώνει διάλεξη με θέμα "Παιδί και Διαδίκτυο"  με ομιλήτρια την Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος του κέντρου μας Ελένη Δανιήλ. 
Η διάλεξη είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στο Hugga By The Sea (απέναντι από το Ναυτικό Όμιλο).
Με αφορμή τη διάλεξη αυτή η Ελένη Δανιήλ παραχώρησε συνέντευξη στο Skala Times διαβάστε περισσότερα στο link που ακολουθεί 

15/12/2018 Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Συναισθηματικής Αγωγής 

Με μια βαλίτσα συναισθήματα..... ταξιδεύουμε στη χώρα των Χριστουγέννων!! 

Αναχώρηση Σάββατο 15/12/2018 στις 10:30 το πρωί 

Βάζουμε στη βαλίτσα μας αγάπη, συμπόνια, ενσυναίσθηση, χαρά και στοργή και ταξιδεύουμε στη χώρα των Χριστουγέννων.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα! Η μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καλλιεργηθούν στα παιδιά συναισθήματα αγάπης, συμπόνιας, ενσυναίσθησης, χαράς και στοργής! Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί να χαρίσει αλλά και να δεχτεί κάποιος δεν αφορά μόνο υλικά αγαθά αλλά και συναισθήματα. Συνδέοντας λοιπόν το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα συναισθήματα που θυμίζουν αυτές τις όμορφες μέρες, δημιουργούμε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο και περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να καλλιεργήσουμε μαζί αυτά τα συναισθήματα μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Είναι σημαντικό τα παιδιά μέσα από τις αθώες σκέψεις τους να ζήσουν την πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων! 

Προ κρατήστε θέση έγκαιρα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Παιδιά ηλικίας: 6-10 χρονών

Για περισσότερες πληροφορίες: 97736810

Ελένη Δανιήλ/ Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική ψυχολόγος

8/12/2018 Το κέντρο μας στηρίζει την εκδήλωση κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών! Που διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό SkalaTimes και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:00 στο θέατρο Σκάλα. To προσωπικό του κέντρου μας θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση καθώς και συμμετοχή από την Συμβουλευτική Ψυχολόγος του κέντρου μας Ελένη Δανιήλ με ομιλία. «Οι Επιπτώσεις της Σεξουαλικής Κακοποίησης »

Facebookpage:


15/10/2018 Συνέντευξη Διευθύνοντας  Συμβούλου του κέντρου μας Άννα Κύζη 

17/09/2018 Συνέντευξη Συμβουλευτικής Ψυχολόγου του κέντρου μας Ελένης Δανιήλ 

05/09/2018 Συνέντευξη Λογοθεραπεύτριας του κέντρου μας Παυλίνας Χρίστου 

30/08/2018 Συνέντευξη Φοίβης Στυλιανίδου στο περιοδικό Skala Times


Εργαστήρι Συναισθηματικής Αγωγής για παιδιά - αποτελείτε από 5 συναντήσεις εκμάθησης και αναγνώρισης συναισθημάτων μέσα από δραστηριότητες. Οι συναντήσεις απευθύνονται σε παιδιά 4-6 χρόνων. Σε κάθε συνάντηση θα αναφερόμαστε σε ένα συναίσθημα( χαρά, λύπη, θυμός, φόβος) ενώ στην τελευταία συνάντηση θα γίνει σύνοψη των συναισθημάτων που μάθαμε και...